Till Frågeplanket

Tjej, 15 år

Han lyssnar inte när jag säger nej.

Om han försök få mig att snusa och vapea aven fast jag sagt nej. Han försöker tills han måste trycka in den i munnen på mig men jag öppnar aldrig munnen. Han lyssnar inte när jag säger nej. Betyder de att han inte kommer lyssna på mig om jag inte vill ha sex?

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Ebba på ECPAT 2024-04-22

Hej!
Vad fint att du har hittat hit till frågeplanket.

Det är en svår och intressant fråga du ställer. Jag kan inte svara på om det är så att han inte kommer att lyssna på dig om du inte vill ha sex. Det jag kan säga är däremot att det är viktigt att veta att du aldrig behöver ha sex med någon eller vara med någon om det inte känns tryggt för dig. Det är viktigt att han respekterar dina gränser och det är inte okej att han försöker trycka in saker i din mun. Finns det någon vuxen du kan tänka dig att prata om dina funderingar med? Det skulle kunna vara en kurator på skolan eller på ungdomsmottagningen till exempel. Du kan också prata mer med oss via vår stödlinje, om du vill.

Ta hand om dig,

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig