Till Frågeplanket

Tjej, 15 år

Han lyssnade inte utan bara körde in den

Hej, min kille är 22 år och jag vet att de är stor åldersskillnad men för några dagar sedan låg vi i soffan och myste o så började han ta av mig och jag sa ”nej jag vill inte” ”nej jag orkar inte” efter att någon svarat på min förra o sagt att vi skulle avstå från sex de var delvis därför men även för att jag inte ville just då. Men han lyssnade inte utan bara körde in den och d gjorde jätteont o jag sa nej snälla men han lyssnade inte och när han var klar så var d bara som att ingenting har hänt nu jag mår verkligen skit över dehär o vet inte vad jag ska göra är så rädd att han ska göra de igen har aldrig haft så ont i hela mitt liv

Gör mig arg Gör mig arg 13
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 5
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 3

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Louise på ECPAT 2024-02-23

Hej!

Vad bra att du har hittat hit.

Du berättar att din kille inte lyssnade när du sa ”nej jag vill inte” och ”nej jag orkar inte” till att ha sex. Du berättar att han bara körde in den och att det gjorde jätteont och att du nu mår skit.

Det du berättar att din kille har gjort mot dig är aldrig okej, att ha sex med någon som inte vill ha sex är ett brott. Det är bara du som har rätt till din kropp och ingen får göra dig illa. Det är viktigt att du har med dig att du inte har gjort något fel.

Finns det någon vuxen i din närhet som du litar på som du skulle kunna berätta för? Till exempel en förälder, skolkurator eller en lärare. En del unga som vi pratat med som varit med om liknande situationer upplever att det är skönt att berätta för någon vuxen för att få stöd.

Du har rätt att göra en polisanmälan om du vill, här kan du läsa mer om hur det kan gå till.

Vad bra att du hörde av dig till oss. Du får gärna besöka vår chatt där du kan vara anonym om du vill prata mer med någon av våra rådgivare.

Glöm inte – du har inte gjort något fel!

Ta hand om dig

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad 2
Känner igen mig Känner igen mig