Kille, 13 år 6/10/2024
Lyft upp

Fråga om nudes?

Hej! Jag är en Kille på 13 år som har en fråga
Jag känner typ ibland att jag vill byta bilder med nån men jag hittar ingen och de känns typ fel att fråga nån och sen att dem säger nej det är helt rätt att säga nej men det blir så konstigt när man har fråga
Och vet inte hur ja ska göra för att typ hitta nån som vill (de låter jätte fel men ändå)

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2024-06-10

Hej på dig, vad fint att du hittat hit med din fråga!

Det är inget konstigt att skicka eller ta emot nakenbilder så länge båda vill och är med på det. Du skriver att du vill hitta nån som vill byta bilder men att det känns fel att fråga för att det kan bli konstigt om någon säger nej. Det är inte alltid lätt att kommunicera om just nakenbilder men det bästa sättet att veta vad som är okej för personen är att prata om det och fråga om personen vill skicka eller byta nakenbilder. Det är inget konstigt att få ett nej, då vet man helt enkelt att personen inte vill det. Du får gärna prata mer med oss om det här i vår stödlinje om du vill. Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!