Tjej, 13 år 8/17/2023
Lyft upp

Min kille umgås mer med andra tjejer än mig, jag vet inte vad jag ska göra.

Min kille och jag har varit tillsammans länge nu och jag är jätte blyg. Jag skrev till honom att jag tyckte det var jobbigt att han var mer med andra tjejer än vad han var med mig. Han svarade ”ok” jag mår dåligt men jag gillar honom fortfarande. Jag vet inte vad jag ska göra.

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Irma på ECPAT 2023-08-17

Hej, Va bra att du hör av dig till oss! Att vara i en relation är inte alltid enkelt, det kan ibland vara jobbigt och ibland kan det vara bra. Det viktiga är att man ska vara trygg och bekväm i sin relation. Det låter som att du inte riktigt vågar säga vad du tycker eller känner för att du är rädd att förlora honom. Detta kan leda till att du inte känner dig riktigt bekväm i din relation med honom. Försök berätta för honom om hur du egentligen känner och om han verkligen gillar dig och vill vara med dig kommer han att förstå dig.

Har du fler funderingar kring frågor om våra ämnen så är du välkommen att höra av dig till oss via chatt, mejl eller telefon.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-08-19

Det är jag igen som skrev denna texten. Jag har tagit tag med honom. Jag har försökt göra vår relation mycket bättre igenom att försöka våga. Jag har vågat gå fram till honom och pratat med honom. Sen vid slutet av dagen så jag hejdå och kramade honom. Jag tror jag kan säga till honom nu om vad jag känner och vill. Tack alla som läst och jag önskar ni som känner likadant lycka till💗

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-09-03

Det är jag igen. Det gick inte bra. Han fortsatte och jag fick nog. Jag gjorde slut och nu känns allt mycket bättre. Jag känner mig fri och behöver inte oroa mig för att någon ska få mig att må dåligt

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Lina på ECPAT 2023-09-05

Hej igen,
Vad fint att läsa att du mår bra och allting känns bättre. Så bra att du känner dig fri också, ingen ska få dig att må dåligt.
Om det är något annat du skulle vilja prata om så är du välkommen att kontakta oss via vår chatt om du vill, där är man också anonym.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
2023-09-08

Vad synd fördök prata med din pojkvän

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!