Tjej, 11 år 5/29/2023
Lyft upp

En kille på snap skickar bilder till mig

En kille på min snap, som jag känner i verkligheten har skickat bild på hans penis. Och när han runkar. Han bad mig också att visa mina bröst. Men då svarade jag inte. Jag tänkte på det hela natten. Jag vågar inte be honom att sluta. Han är 19. Han sa att det var okej. Och att vi borde ses hemma hos honom någon gång. Jag vet inte vad jag ska svara. Är det okej det han gör? Han sa att det var okej. Men jag litar inte riktigt på honom.

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Madelaine på ECPAT 2023-05-29

Hej, tack för att du hör av dig till oss med din undran. Du skriver att en kille som du även känner i verkligheten har skickat bilder på sin penis till dig på snap. Du skriver även att han vill ses hemma hos honom någon gång. Det den här killen gör är inte okej och kan vara brottsligt, då han är över 18 och du är 11 år. En vuxen person får inte skicka nakenbilder till ett barn, oavsett om du har bett om bilder eller inte. Du har rätt att polisanmäla vad den här personen har gjort mot dig.

Om du har någon person i din närhet som du litar på, kan det vara skönt att berätta för den vad som har hänt.

Om du vill prata mer om det här med oss är du välkommen att kontakta oss på chatt, telefon eller mejl. Vi har öppet måndag till torsdag mellan 17:00-22:00 och på fredagar mellan 15:00-20:00.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-05-30

Detta är inte okej. Ingen ska skicka sådana bilder eller videos till dig utan att du bett om det. Dessutom är du ett barn och den här killen i fråga räknas som en vuxen. Det är inte okej det han gör och jag skulle rekommendera att du berättar för någon vuxen i din närhet och blockar/tar bort denna kille.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 2
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!