Till Frågeplanket

Tjej, 13 år

Vågade inte säga nej men jag är super rädd.

En kille som jag känner (han e 17 år) han är min mammas kompis son och vi har över 300 dagar på snap. Han frågar liksom om bilder och skickar bilder på hans kuk och sånt och har gjort det i över ett år nu sedan jag var typ 11, jag vågar inte säga nej och nu ska vi ses hemma hos han när han är ensam, vågade inte säga nej till honom men nu är jag super rädd.

Gör mig arg Gör mig arg 2
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 2
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

2 kommentarer

Mamadou på ECPAT 2024-04-29

Hej, tack för att du hör av dig till oss! Du berättar om en kille som du känner som frågar om bilder och skickar bilder på hans kön, det har pågått i över ett år och du vågar inte säga nej. Vad modigt av dig att berätta för oss. Du ska aldrig behöva skicka bilder om du inte vill och det är aldrig okej att tjata eller tvinga till sig bilder. Du har inte gjort något fel och 17 åringen får inte heller ha bilder på dig då han kan göra sig skyldig till brott. Du behöver inte heller träffa honom när han är ensam och det kan vara olagligt för honom att inleda en sexuell relation med dig då du är under 15 år och inte kan samtycka till sex. Många barn vi kommer i kontakt med berättar att det känns lättare när de har berättat för någon som de har tillit till. Har du en sådan person? Du är välkommen att kontakta vår stödlinje om du vill prata mer om detta eller har andra funderingar. MVH.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig
2024-05-14

Vet att det är svårt men säg det till någon för det är bara han som kommer skämmas. Han får inte göra så oavsett vilken ålder ni båda är! Du är stark och jag vet att det kommer lösa sig!

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig