Tjej, 16 år 6/24/2024
Lyft upp

Det finns bilder på mig ute på nätet...

Det finns bilder på mig ute på nätet som jag har skickat till mitt ex bland annat och sen la han ut dom jag inte kvar länken tyvär där dom finns men går det att få ner dom bilderna ändå?

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Madelaine på ECPAT 2024-06-24

Hej vad fint att du har hittat hit!

Det är aldrig okej att sprida någon annans nakenbilder utan personens samtycke och det som har hänt dig kan vara brottsligt. Du kan göra en anmälan hos polisen om du skulle vilja det. Vi skulle behöva mer information kring vart bilderna sprids, du skriver att du inte har någon länk eller så. Skulle det finnas en möjlighet för dig att få fram den informationen? Om du har nakenbilderna kvar som du skickade till ditt ex så kan vi göra ett ärende här hos oss. Vi kan även hjälpa till med att försöka stänga ner konton på sociala medier som sprider utan ditt samtycke. Om du vill att vi hjälper dig med det här så kan du kontakta oss via vår chatt så kan vi prata mer, du hittar den här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!