Till Frågeplanket

Tjej, 14 år

De tog mig in i en hiss och sa till mig att böja mig

Jag har en likad video
Mitt ex och jag skulle gå ut på halloween med sina vänner trodde bara det skulle vara en bus eller godis men nej så var de it
Han och hans vänner hade planerat något, något stort
De tog mig in i en hiss och sa till mig att böja mig jag ville inte men det var flera killar i hissen så hade inget val kan inte berätta för mina föräldrar för de skulle bara bli arga på mig vad ska jag göra?

Gör mig arg Gör mig arg 2
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Ebba på ECPAT 2024-04-29

Hej och tack för din fråga!

Du berättar att några tog in dig i en hiss och tvingade dig att böja dig. Du berättar också att det har läckt en video på detta.
Det du berättar om är inte okej gjort av dem! Finns det någon vuxen du kan prata med som kan ge dig stöd och hjälp i det här? Det kan vara en kurator på skolan eller ungdomsmottagningen exempelvis.

Vi på Ditt ECPAT kan i vissa fall hjälpa till att ta ner filmer eller bilder som är sexuella/nakna och som sprids på nätet. Det framgår inte av din fråga ifall det skedde något sexuellt, men du får gärna kontakta oss via vår stödlinje så kan vi tillsammans reda ut vad det är som har hänt.

Ta hand om dig,

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig