Tjej, 17 år 10/18/2023
Lyft upp

Blev under flera veckor dagligen utsatt för sexuella trakasserier

Jag blev dagligen utsatt för sexuella trakasserier under flera veckor på mitt sommarjobb av en äldre kille. Jag trodde inte att det skulle påverka mig så mycket, men det gör verkligen det. Jag tänker på det varje dag och min kropp känns liksom inte som min längre. Skäms så mycket och har absolut ingen att prata om det med. Tycker att fysisk beröring är så jobbigt sedan dess och får bara flashbacks när jag har någon slags närhet med en kille nu förtiden, är rädd att det ska påverka mina relationer i framtiden

Finns här för dig

Kommentar

Lina på ECPAT 2023-10-18

Hej!

Tack för att du hör av dig.
Du berättar att du blev utsatt för sexuella trakasserier dagligen under flera veckors tid. Du skriver också att du inte trodde det skulle påverka dig så mycket men att det har gjort det. Du skriver också att du skäms och att du inte har någon att prata med.

Vi har lite för lite information om vad den här killen har gjort mot dig utöver att han utsatt dig för sexuella trakasserier, men utifrån det du berättar så låter det som att han gjort något mot dig som inte är okej och som kan vara brottsligt – du har rätt att göra en polisanmälan, då ringer du 11414.

Du berättar att du inte har någon att prata med, du är alltid välkommen att prata med oss om du skulle vilja. Hos oss kan du vara anonym och du kan chatta, ringa eller mejla oss. Vill du prata med någon fysiskt så brukar vi rekommendera att prata med en kurator, vårdnadshavare eller socialtjänst. Du berättar också att du skäms väldigt mycket, det ska du inte behöva göra – du har inte gjort något fel och du har rätt till att få stöd och hjälp och att få må bra.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!