Kille, 17 år 7/20/2023
Lyft upp

Vill inte att hon ska sprida mina bilder

Jag skrev med en tjej och senare frågade hon om jag ville byta bilder, jag var skeptiskt till en början men hon skickade på sig själv och jag skickade tillslut tillbaka några bilder, senare på dagen blockade hon mig utan att säga någonting. Är rädd att mina bilder ska spridas, vad ska jag göra? Vill inte att hon ska sprida mina bilder.

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Lina på ECPAT 2023-07-20

Hej,
Tack för att du hör av dig till oss!
Du skriver att du pratat med en tjej och att hon frågade om du ville byta bilder, du var skeptisk till en början men ni båda skickade till slut några bilder. Hon har blockat dig och du är rädd att dina bilder ska spridas.
Det är en normal känsla att känna oro att få sina bilder spridna – skulle du märka att dina bilder sprids så kan vi på Ditt ECPAT hjälpa dig att försöka ta ner bilderna eller stänga ner konton som sprider dom.
När man har den oron du har kan det vara skönt att prata med någon och inte bära allt inom sig. Många barn och unga som vi pratar med tycker att det är skönt att få prata med någon man känner sig trygg med för att inte vara ensam i det som händer. En trygg person i din närhet kan vara en förälder, lärare eller någon annan du litar på.
Du är alltid välkommen att chatta eller ringa till oss om du vill prata mer. Här kan du kontakta oss och se våra öppettider.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-09-07

Först av allt är du skeptiskt till början är de inte en bra idé om du inte litar på henne till 100 är de ingen idé sen är de en person du känner som du skickat till?

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!