Tjej, 13 år 6/10/2024
Lyft upp

Vad ska jag göra? Jag vågar inte heller prata med han om det.

Hej! Jag har träffat en kille och i början så var han väldigt snäll och trevlig osv, men sedan efter ett tag (efter att jag och han blivit tillsammans) så har han ändrat helt på sin personlighet. I början så var han väldigt snäll som sagt och gav mig komplimanger om mitt utseende, men sedan så bad han mig att skicka bilder på mig själv framför spegeln (med kläder på), efter att jag hade skickat så kommenterade han på hur bra min kropp såg ut osv. Han har oxå varit mycket på med att han vill ha sex med mig, men jag har sagt nej och att jag inte ville just då, och han har lyssnat. Men han är fortfarande på väldigt mycket om att han vill göra olika saker med mig och han skriver väldigt mycket om vad han vill göra över text. Jag vågar inte träffa han längre för att jag är rädd att han ska våldta mig. Vad ska jag göra? Jag vågar inte heller prata med han om det.
Tack för ert hjälp!

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2024-06-10

Hej!

Vad fint att du hör av dig hit.

Det kan vara lite klurigt det där i förhållanden ibland, just att man inte alltid vill samma saker och har olika behov.
Jag tycker att det är fint att han har lyssnat på dig när du har sagt nej till sex, men det är heller inte okej då att fortsätta prata om det med dig om du inte vill. Det kan bli jobbigt för en att få höra vad en person vill göra med en när man själv inte vill samma sak.
Du berättar också att du är rädd för vad han kan göra. Det låter jobbigt att känna så, har du någon trygg vuxen du kan prata med? Tänker att du inte ska behöva gå igenom det här själv när du känner så. Det kan kännas tryggt för en att ha någon vid ens sida när man känner sig rädd.

Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du skulle vilja.
Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!