Tjej, 15 år 11/22/2023
Lyft upp

Vad ska jag göra!?

Heeejjj! Jag sov över hos min bästa killkompis efter vi var på en fest där vi blev ganska fulla. jag kommer dock inte ihåg allt som hände utan förlitar mig på honom. Han berättade att vi hånglade, men jag vaknade dock utan mina trosor på mig då jag låg i samma säng som honom. Vad ska jag göra??!?!?!?!?!

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mikaela på ECPAT 2023-11-22

Hej, tack för att du hör av dig till oss med din fråga!
Du skriver att du varit på en fest, varit full och sovit hos din killkompis och inte minns allt. Du berättar även att han säger att ni hånglade och att du förlitar dig på honom.

Det kan kännas jobbigt att inte minnas det som hänt och det kan skapa mycket tankar. Då kan det vara skönt att prata med en vuxen om det som hänt. Exempelvis en förälder, kurator, eller en vuxen du känner dig trygg att prata med. Har du fler frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss här

Gör mig glad
Gör mig ledsen 2
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-12-27

Jag tycker det är dålig stil av killen!!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!