Tjej, 11 år 3/21/2023
Lyft upp

Säljer sex till en man

Hej jag säljer sex till en man men jag mår inte bra kan jag få hjälp

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Caroline på ECPAT 2023-03-21

Hej!

Tack för att du skriver till oss. Du berättar att du säljer sex till en man men att du inte mår bra utan vill ha hjälp.

Det som mannen gör mot dig är olagligt och du har självklart rätt att få hjälp och stöd. Du har även rätt att göra en polisanmälan om du skulle vilja. Här kan du läsa mer om hur en polisanmälan går till.

Att bli utsatt för brott kan kännas på många olika sätt. Många vi pratar med tycker att det känns bra att prata med någon och berätta vad personen utsätter en för. Det kan vara en förälder, en lärare eller någon på ungdomsmottagningen exempelvis.

Du kan också prata med oss i vår chatt, på telefon 020 112 100 eller på mejl.
Våra öppettider är måndag-torsdag 17-22 och fredag 15-20.

Gör mig glad
Gör mig ledsen 2
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-05-28

Du skriver att du bara är elva år. Den där mannen verkar vara mycket äldre än du. Och jag hoppas att HAN vet att det är fel att köpa sex. Speciellt från en som inte ens är byxmyndig. Jag har också sålt sex när jag var tolv år. Jag pratade först efter ett år med min syster om det och bad henne berätta för min mamma. Prata med någon som du litar på, och kom ihåg att det är han som har köpt det av dig som gör fel. 💗
// tjej,17

Gör mig glad 2
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig 2
kommentera
Ställ din fråga!