Till Frågeplanket

Tjej, 16 år

Jag har verkligen ingen att prata med och behöver hjälp akut!

Hej. Jag går i nian och har en väldigt skum lärare som började i januari. Han brukar ofta gå fram till tjejer, ta på deras bröst o slå till dem på rumpan. För ca en vecka sedan hade jag huvudvärk och fick sitta i ett enskilt rum under hans lektion för att inte störas av de andra. Lektionen hade precis tagit slut och jag reste mig upp och var på väg att gå ut ur rummet, då kommer min lärare och trycker upp mig på vägen och stänger och låser dörren. Han håller även för munnen på mig så jag inte kan säga något och drar av mig kläderna så jag blir helt naken och lägger mig på golvet och börjar klä av sig själv. (…………) Jag har verkligen ingen att prata med och behöver verkligen hjälp akut. Snälla hjälp mig..!

Gör mig arg Gör mig arg 4
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 3
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

3 kommentarer

Mikaela på ECPAT 2024-02-21

Hej!
Vad bra att du hittat hit.
Du berättar att en lärare på din skola har gjort saker mot dig, mot din vilja som absolut inte är okej! Jag har tagit bort en del av din fråga, då jag inte är säker på om du vill att hela frågan ska publiceras så att alla kan läsa den.
Det du berättar är allvarligt och gör mig orolig! Jag förstår att du behöver hjälp akut. Känns det svårt att prata med en vuxen i din närhet kan du kontakta oss på Ditt ECPAT. Vi har en stödlinje som du kan höra av dig till via chatt och telefon som har öppet idag kl. 17.00-22.00, du kan även mejla oss under dagen. Du kan välja att vara anonym när du pratar med oss och vi kommer att lyssna på dig och ge dig råd och stöd!
Det som denna lärare har utsatt dig för är brottsligt och du har därför rätt att polisanmäla händelsen. Skolan är en plats där barn och unga ska må bra och känna sig trygga och de har ett ansvar för att du mår bra och är trygg där. Du har rätt till hjälp och stöd i detta!
Ta hand om dig.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig
2024-03-23

hej fina adda min snapchat så kan du alltid skriva med mig jag har varit med om liknande du är inte ensam❤️ xxx

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig
Lina på ECPAT 2024-03-25

Hej!
Vad fint av dig att lämna en kommentar.
Men tyvärr var jag tvungen att redigera ditt svar då vi inte kan publicera personuppgifter här.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig