Till Frågeplanket

Tjej, 13 år

Jag har tappat livslusten, snälla hjälp.

Jag har ångest och skär mig själv, först var det bara på min arm men sen har jag börja skära mitt ansikte och det finns bara en tjej som vet om de för det är bara hon som har lyssnat på mig och min pappa o mamma bara skäller på mig och jag vet inte vad jag ska göra och jag ber om hjälp, jag har tappat livslusten och vill ta livet av mig och kommer göra det snart snälla hjälp, jag känner att alla i den här världen är fuckade och jag hatar alla typ och ingen fattar för ingen lyssnar och alla tror jag är så jävla perfekt hela tiden ingen vet hur jag mår för ingen fråga jag gör allt för mina vänner hjälp snälla jag orkar inget mer är så trött på mig själv och min kropp o allt

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 2
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 2

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

2 kommentarer

Lina på ECPAT 2024-02-14

Hej!

Tack för att du hör av dig.

Du berättar mycket om hur du mår och att du tycker att ingen förstår och att ingen lyssnar på dig. Du har rätt att få må bra och bli lyssnad på, du har också rätt att få bli förstådd och att få hjälp. Hjälp finns att få! Vi på Ditt ECPAT jobbar med frågor som rör bland annat sexuella övergrepp och nudes. Är det något sånt du också vill prata om får du gärna hör av dig till oss igen. Jag tänker också att jag vill skicka med några andra organisationer dit du kan vända dig för att få stöd och hjälp gällande ditt mående: 

  • mind dit kan du ringa men du kan också chatta med dom. 
  • Tjejzonen där kan du också chatta.

Jag hoppas någon av dom kan vara till hjälp för dig!

Ta hand om dig!

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig
2024-02-17

Hej fina du ❤️ Du är så himla stark, jag känner flera som kämpat genom samma. Va med de du känner dig som gladast o tryggast med och se till att du har någon att snacka med när du behöver. Det kommer att bli bättre okej.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig