Till Frågeplanket

Tjej, 15 år

jag har skickat bilder till honom som jag ej fått tillbaka och jag ångra att jag skickat dom

Jag har hittat en kille på nätet och vi är tillsammans, vi har aldrig fysiskt träffas, men pratat dagligen på olika plattformar i en hel del månader. Nu har det tagit slut, jag har skickat bilder till honom som jag ej fåt tillbaka och jag ångra att jag skickt dom. Vad kan jag göra?

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Lina på ECPAT 2024-05-02

Hej,
Vad fint att du hittat hit.

Det låter inte som en rolig känsla att känna att man inte får tillbaka bilder och även att man känner att man ångrar sig. Och jag vill att du ska veta att det alltid är okej att ångra sig – och då behöver den man skickat till respektera det och radera bilderna om personen sparat dom.
Har du någon vuxen du känner dig trygg med som du kan ta hjälp av? Jag tänker någon som kanske kan kontakta den här kille åt dig och kan hjälpa dig med bilderna eller få honom att radera dom. Fundera på om du har någon att ta hjälp av och vill du prata mer om det här så får du gärna kontakta oss igen.
Du hittar vår chatt här.

Ta hand om dig!

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig