Tjej, 15 år 3/27/2024
Lyft upp

Hans första flickvän, och hans första kyss

Alltså min pojkvän är bara generellt äcklig ibland. Jag är hans första flickvän, och hans första kyss, och allt var bra till en början. Men nu kan inte jag sluta tänka på hur äcklig humor han har och hur han beter sig ibland.

Jag nämnde en gång att det var några år kvar tills jag kommer ha sex första gången, och det vet jag. Jag vill inte ha det redan nu. Då frågade han ”några år? varför det?”

Han antar att vi kommer vara tillsammans ett bra tag till, så jag hoppas inte han antar att jag vill ha min första gång med han. För det vill jag inte.

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Ebba på ECPAT 2024-03-27

Hej och tack för din fråga!

Du berättar att du tycker att din kille beter sig illa ibland och att du inte vill att han ska var den första personen du har sex med. Det är viktigt att det känns bra för dig i din relation. Du behöver aldrig ha sex med någon eller göra något sexuellt med någon om du inte vill! Det är också viktigt att din kille respekterar dina gränser. Du kan läsa mer om samtycke och relationer här. Finns det någon trygg vuxen du skulle kunna prata med om hur du känner? Det kan kännas skönt att få bolla tankar med någon som en litar på!

Om du känner dig osäker eller vill prata mer med oss är du välkommen att kontakta oss via vår stödlinje.

Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!