Tjej, 14 år 12/22/2023
Lyft upp

Han sa att jag måste ha sex med han..

En kille på Snapchat vill att jag ska skicka bilder på min snippa och på mitt bröst mot att han skickar videos där han runkar, har sex och när han hånglar. Jag sa ok och jag gjorde det men han sa att jag först skulle skicka fler bilder jag gjorde det men han sa att jag måste ha sex med han annars skickar han bilderna till hela skolan vad ska jag göra?!?!

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Mikaela på ECPAT 2023-12-22

Hej på dig!
Vad bra att du hittat hit med din fråga.
Du berättar att en kille på Snapchat vill att du skickar avklädda bilder mot att han skickar videos där han runkar, har sex och hånglar. Du berättar också att du gjorde det men att han nu säger att du ska ha sex med honom annars sprider han dina bilder.

Det ska kännas kul att skicka nakenbilder och du har alltid rätt att säga nej till sådant du inte vill. Ingen ska tvinga dig till att skicka nakenbilder eller att ha sex- det kan vara brottsligt. Det han gör mot dig är inte okej!
Har du berättat om detta för någon? Ibland kan vara skönt att få prata med någon om det du är utsatt för så att du kan få hjälp och stöd. Du får gärna komma in i vår chatt Ditt ECPAT om du skulle vilja prata med någon av oss.

Det vi här på Ditt ECPAT har möjlighet att hjälpa till med om dina bilder skulle spridas senare, är att med hjälp av ett verktyg vi använder oss av, ta ned bilder som sprids om det sker på öppna nätet. I vissa fall kan vi också hjälpa till med att anmäla och stänga ned de kontot som sprider bilderna.
Du är välkommen att chatta, mejla eller ringa till oss om du vill prata mer.
Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!