Tjej, 12 år 8/21/2023
Lyft upp

Han drog in mig på toan

Är det olagligt om en 24 årig vaktmästare på min skola skickar fick pics till mig och vill bli ihop med mig. Han drog in mig på toan på skolan och låste dörren och försökte dra av mina byxor. Vad ska jag gör

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Lina på ECPAT 2023-08-21

Hej!
Tack för att du hör av dig!

Du berättar att en vaktmästare på din skola skickar bilder till dig och vill bli ihop. Du berättar också att han drog in dig på toan och försökte dra av dig byxorna.

Det den här vaktmästaren gör mot dig är inte okej! Det är inte okej att skicka bilder till en person som inte vill ha dom och att dra in någon på en toalett och försöka dra ner ens byxor är aldrig okej att göra – det kan vara olagligt.

Du frågar också vad du ska göra, det som skulle vara bra är om du berättar det här för en vuxen person, kanske en förälder, kurator eller någon från skolan. Då kan det personen hjälpa dig och se till så att det här inte fortsätter hända dig. Du har rätt till att få stöd och hjälp.

Om du vill prata mer om det här är du välkommen att höra av dig till oss via vår chatt, där kan också vara anonym om man vill. Du hittar den här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!