Tjej, 13 år 2/27/2024
Lyft upp

En resurs/vikarie på min skola tittar och tar på mig

En resush/vikarie på min skola tittar på mig hela tiden och tar på mitt lår, mina bröst och säger att jag är sexig, han har varit vikare även på idrotten och då var jag ensam kvar i omklädningsrummet (…).

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Ebba på ECPAT 2024-02-27

Hej,

Vad bra att du har hittat hit med din fråga. Jag har valt att inte publicera en del av din fråga eftersom jag inte var säker på att du ville att alla skulle kunna läsa den. Du berättar att en resurs/vikarie på din skola har utsatt dig för flera saker mot din vilja. Det den här personen gör är allvarligt och du har rätt att anmäla det här till polisen! Skolan ska vara en plats där barn och unga ska kunna få känna sig trygga och de har ett ansvar för att du ska ha det bra i deras lokaler.

Den situation som du beskriver kan vara svår att ta sig ur på egen hand och du har rätt till stöd och hjälp med det här. Finns det någon vuxen du litar på och som du skulle kunna prata med? Om det känns svårt att prata med någon du känner så får du gärna kontakta oss via chatt, mejl eller telefon här, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare. Du kan vara anonym.

Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg 2
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!