Tjej, 12 år 5/23/2024
Lyft upp

En kille ville ha bilder från mig så jag skickade men sen hotade han med att sprida om nt jag skickade mer

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Ebba på ECPAT 2024-05-23

Hej och tack för din fråga!

Du behöver aldrig skicka nakenbilder till någon om du inte vill! Ingen får pressa eller hota dig om spridning för att du ska skicka nakenbilder. Du har rätt att anmäla det här till polisen om du vill. Det är bra om du kan ta skärmdumpar på hoten och spara så mycket information du kan om personen som hotar dig och bilder som har skickats. Det kan också vara bra att blockera personen och anmäla kontot till plattformen där personen hotar dig. Finns det någon trygg vuxen du kan prata med om det som händer?

Du har rätt till stöd och hjälp! Vi kan i vissa fall hjälpa till att ta ner bilder som sprids eller stänga ner konton för personer som hotar om spridning av nakenbilder. Om du vill ha hjälp med det, eller vill prata mer om det som har hänt är du välkommen att kontakta oss via vår stödlinje så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Ta hand om dig,

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-05-23

Det är hemskt

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!