Tjej, 14 år 3/19/2024
Lyft upp

Det går rykten om att vi ligger o massa sånt men det gör vi absolut inte !

Hej! Jag håller på o skriver me en 17åring (07a) o vi är lite på g. Jag tycker han e jättenice o fin o så men mina kompisar tycker att våran relation e jätteskum o fel. Det går rykten om att vi ligger o massa sånt men det gör vi absolut inte, jag är ju 14 o han e ju 17. Folk stirrar alltid på oss när vi sitter o pratar o skrattar, men vi gör liksom inget olagligt alls, våran relation är helt utan sex o sånt. Dessutom tycker folk att det är udda eftersom vi är ganska olika men både han och jag känner att det funkar perfekt men det är otroligt jobbigt med alla rykten då jag även behövt prata med lärare om det.

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Isabell på ECPAT 2024-03-19

Hej Du!

Vad fint att du hittat hit till vårt frågeplank.
Du berättar om en kille du är på g med. Dina vänner tycker eran relation är skum och fel. Det går även rykten om att ni ligger, vilket ni absolut inte gör. Du nämner att du är 14 och han är 17 år och att det ni gör absolut inte är något olagligt. Du upplever en viss frustration kring ryktena som går för att det lett till att du behövt prata med en lärare.

Vad skönt att eran relation känns bra för er båda. Det är viktigt!
Det kan känns tungt när det pratas om en, men bra av läraren att fånga upp dig för att kolla om ryktet stämde.
Andra personer kommer alltid ha åsikter om saker och ting, det viktigaste är att du mår bra och känner att relationen är på bådas villkor.
Det kan kännas skönt att ha en trygg vuxen att prata med om det börjar kännas för tungt att folk pratar om en.
Vi har även en stödlinje du kan vända dig till om du vill vara anonym!

Ta hand om dig!

Gör mig glad 2
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-03-21

Det är helt up till dig om hur du tycker din relation ska se ut. Om andra tycker den är fel och sprider ryckten är det oftast för att de också önskar de hade någon.

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!