Tjej, 13 år 10/9/2023
Lyft upp

Brukar ligga med en 37 åring men han ser inte nått fel med det men jag undrar om det är det?

Jag brukar ligga med en man som är 37 och tycker om det för att han är bra i sängen men han har en dotter som är 10 och jag är liksom 13 men han ser inte nått fel med det men jag undrar om det är det ?

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mamadou på ECPAT 2023-10-09

Hej! Tack för att du hör av dig till oss! 

Du berättar att du brukar ligga med en man som är 37 år och du undrar om det är något fel med det. Om mannen är över 15 år får han inte ligga med någon som är under 15 år för ett barn under 15 år kan inte säga ok till att ha sex. Att ligga med någon som är 15 år är enligt lagen brottsligt.

Du har rätt att polisanmäla. Du kan läsa mer om hur en polisanmälan går till här: https://dittecpat.se/artikel/att-polisanmala-sa-funkar-det/. Du har också rätt att få stöd för det du varit med om. 

Många barn och unga skriver till oss om liknande situationer som du beskriver, du är inte ensam. Många barn och unga som vi pratar med, som är i en liknande situation som din, brukar säga till oss att det känns lättare efter att de har berättat för en trygg vuxen om det de varit med om. Finns det någon trygg vuxen i din närhet du skulle kunna prata med? Det kan exempelvis vara en förälder, en lärare eller kanske en kurator på skolan. Du får också gärna höra av dig till oss om du vill prata mer via chatt eller telefon. Du hittar ECPATs stödlinje på den här länken: https://dittecpat.se/.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-10-13

Det är helt sjukt och helt fuckat av honom. Du är ett barn, så det gör honom till pedofil. Du ska gå på terapi och gubbjäveln ska anmälas till polisen.

Gör mig glad
Gör mig ledsen 1
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-11-07

Fina du! Detta kan vara jobbigt att höra, men han är pedofil. Oavsett om han säger att han inte gör fel, ger dig pengar eller presenter eller vad som helst, så är det han gör verkligen inte okej! Om någon som är över 15 har sex med någon som är under 15 så gör personen över 15 fel, jag hoppas att du inte har kontakt med honom längre, men DU har inte gjort något fel! Ta hand om dig // 13 årig tjej <3

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2024-02-18

Du är väldigt ung och det är brottsligt, jag tycker att det är fel av honom att göra det och det säger väl en del

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!