Till Frågeplanket

Tjej, 14 år

15 år och ligger med en som är 30 år

Jag är 15 och har legat med en kille som är 30 i 4 år nu(träffa han när jag var 11) det finns verkligen något mellan oss men javet inte asså

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 4
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Isabell på ECPAT 2023-10-04

Hej Du! Fint att du hör av dig till oss. Du berättar att du legat med en 30 åring i 4 år nu, detta började när du var 11 år. Du nämner att det finns något mellan er, men att du inte riktigt vet. Du berättar att den här relationen började när du var 11 år. För att kunna säga ja till sex måste en person vara över 15 år gammal. Det innebär att alla sexuella handlingar – både digitalt och fysiskt – med eller av någon som är under 15 år inte är okej. I Sverige är det ett brott som personen kan straffas för.

Här kan du läsa mer om vad som är lagligt och inte. Vi på Ditt Ecpat har en stödlinje dit man kan vända sig om man har frågor, funderingar eller bara vill prata med en trygg vuxen. Du är välkommen att höra av dig till oss om du har fler frågor eller funderingar!

Vänliga hälsningar !

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 1
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 1