Tjej, 12 år 3/6/2024
Lyft upp

Vad ska jag göra nu?

jag la upp en story i somras för bara mina närmaste kompisar dör jag hade en bh och trosor som dom tydligen hade sparat och börjat läcka nu vad ska jag göra dom ljuger om att jag har skickat det till killar och dom är äldre än jag

Finns här för dig

Kommentar

Lina på ECPAT 2024-03-06

Hej!

Tack för att du hör av dig till oss.

Det som har hänt dig är verkligen inte okej, man får aldrig sprida någons bilder på det viset. Det är inte en schysst grej att göra mot någon samt att det faktiskt kan vara olagligt att sprida någons bilder. Om du vill kan vi försöka hjälpa dig, vi kan i många fall hjälpa till att stänga ner konton som sprider någons bilder samt ta ner bilder från nätet om det sprids på olika hemsidor. Du får gärna kontakta oss via vår chatt så kan vi berätta mer för dig.

Du berättar också att dina kompisar nu ljuger och säger att du själv skickat det till killar. Det är inte snällt av dom att säga så, har du någon annan du känner att du kan prata med? Kanske en annan kompis, förälder eller någon annan vuxen du känner dig trygg med? Det kan vara skönt att få prata med någon om sina tankar och känslor och inte bära på allt själv.
Jag nämnde innan att du kan komma in i vår chatt så vi kan berätta mer om vad vi kan hjälpa till med, men du kan även kontakta oss där om du vill ha någon att fortsätta prata med anonymt.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!