Till Frågeplanket

Tjej, 16 år

Öppet förhållande

Jag och min kille är i ett öppet förhållande och jag har hittat en tjej som jag har strulat lite med. Hon vet om vår situation och är okej med det. Han vill också träffa henne som jag gör men jag vet 100% att dem kommer inte komma överens. Vad ska jag göra? Jag vill inte riskera att dem hatar varandra men jag vill inte vara konstigt och säga ”nej hon är bara min” yk

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad 1
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Lina på ECPAT 2023-05-03

Hej, Tack för din fråga, det låter som ett jobbigt dilemma för dig. På ECPAT arbetar vi med barn och unga som blivit utsatta för sexuella övergrepp, hot eller kränkningar. Du har fortfarande rätt till att få hjälp och svar på din fråga, det finns flera andra bra ställen du kan vända dig till. Tips på en sida du kan vända dig till är Bris där kan du som ung få stöd och förhoppningsvis svar på din fråga. Finns det något annat vi på Ditt ECPAT kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta oss på chatt, mejl eller telefon på 020-112 100.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig