Till Frågeplanket

Kille, 8 år

Min pappa

Min pappa häler mjölk fron sin snabel på mig

Gör mig arg Gör mig arg 8
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 3
Gör mig glad Gör mig glad 1
Känner igen mig Känner igen mig 2

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

2 kommentarer

Vera på ECPAT 2023-04-26

Hej!

Tack för att du hör av dig till oss.

Du berättar att din pappa häller mjölk från sin snabel på dig. Det kan vara så att det din pappa gör inte är okej och faktiskt till och med är olagligt. Eftersom jag inte kan fråga dig mer om vad som har hänt här genom Frågeplanket så skulle jag rekommendera att du kontaktar oss i vår chatt eller via vår telefon så kan vi prata mer om vad som hänt.

Om du inte känner dig trygg hemma eller en förälder gör någonting mot dig som du inte känns bra kan du alltid kontakta socialtjänsten. De finns i alla kommuner i Sverige och kan hjälpa barn och unga som inte har det bra. Du hittar deras telefonnummer genom att googla socialtjänsten och namnet på din stad. Du kan också alltid ringa 112 om en förälder gör någonting sexuellt mot dig – det är aldrig okej att en vuxen gör någonting sexuellt med ett barn och om det händer så har man rätt att ringa 112.

Jag hoppas att detta svar var lite till hjälp. Ta hand om dig.

Gör mig arg Gör mig arg 3
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 1
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 1
2023-09-19

Boyyyy

Gör mig arg Gör mig arg 1
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig