Tjej, 13 år 12/15/2023
Lyft upp

Min kompis och jag addade en kille på snap!

Min kompis och jag addade en kille på snap för att en kille i vår klass kände honom. Vi chattade lite och skickade selfies. Sedan la killen som kände honom ut att man skulle blocka honom för att han inte var den han sa. Han var en jävla bluff. Min kompis anmälde och jag blockade. Men han vet hur vi ser ut och säkert var vi bor. Jävla psyk! Kan inte folk bara lägga ner den här skiten?! Svinläskigt ju!!!

Finns här för dig 1

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Madelaine på ECPAT 2023-12-15

Hej och vad fint att du hittade hit till Frågeplanket!

Du skriver att du och din kompis addade en kille på Snapchat och att ni skickade selfies. Ni fick sen reda på att personen var en bluff. Vad bra att ni anmälde och blockade personen.

Vi pratar med många barn och unga som varit med om liknande situation som du och din kompis. Att en person utgör sig för att vara någon som de inte är. De här personerna kan luras om sin ålder och kön och ibland gör de saker på nätet som inte är okej så som att hota eller sprida andras bilder.

Ibland kan det känns skönt att prata med någon vuxen som man litar på när något obehagligt händer på nätet. Du kan också chatta med oss här, om du vill prata mer om det här.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!