Till Frågeplanket

Kille, 13 år

Kvinnliga konton på snap skickar nudes och addar

Fler olika sorters kvinnliga snapchat konton skickar nudes till mig och vägrar att sluta adda mig, jag har dakt åt dem att tänka på vad fan dem gör med sitt liv men dem vägrar att sluta. Jag har rapporterat och ringt polisen men det slutar inte. Vad ska jag göra?

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen 1
Gör mig glad Gör mig glad 7
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

2 kommentarer

2023-08-21

De är bottar brorsan, det är bara att vänja sig

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig 2
Louise på ECPAT 2023-08-21

Hej

Vad bra att du hör av dig med din fråga till oss!

Du skriver att flera kvinnliga snapchatkonton skickar nudes och vägrar sluta adda dig. Du berättar också att du har rapporterat och ringt polisen men att de fortsätter och du undrar vad du ska göra.

Det som dessa konton utsätter dig för är inte OK. Man får inte skicka nudes till någon utan att personen har lämnat samtycke till detta. Du berättar att du rapporterat och anmält dessa konton till polis, och det låter som att du har hanterat det här på ett bra sätt. Mitt råd är att fortsätta anmäla dessa konton till Snapchat och till polisen.

Många barn som har kontaktat oss med liknande frågor har tyckt att det har varit skönt att berätta för någon vuxen som de litar på om vad de har varit med om. Om det finns någon vuxen i din närhet som du känner att du kan berätta för, som en förälder, skolkurator eller lärare så tror jag att det skulle kunna vara hjälpsamt att få stöd i den här situationen.

Du är också varmt välkommen att höra av dig till oss på vår chatt för rådgivning här om det är så att du vill vara anonym.

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig