Tjej, 11 år 3/7/2023
Lyft upp

Orkar inte med livet

Jag vet inte hur jag ska berätta att jag inte orkar med livet mer. Ingen vet och jag gråter mig till söms vissa nätter. Hjälp!

Finns här för dig 2

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Mamadou på ECPAT 2023-03-07

Hej!
Tack för att du hör av dig till oss.
Du skriver att du inte vet hur du ska berätta att du inte orkar med livet mer och att ingen vet samt att du gråter dig till söms vissa nätter.
Du får gärna höra av dig till vår stödlinje Ditt ECPAT. I stödlinjen får du prata med en rådgivare via telefon, mejl eller chatt. Våra öppettider i stödlinjen är 17.00-22.00 måndag till torsdag och 15.00-20.00 på fredagar. Du hittar stödlinjen här.
Det du skriver gör mig orolig. När man inte orkar med livet så är det viktigt att man får hjälp till att må bättre. Det finns olika sätt att få hjälp, något som kan vara bra är att berätta för en vuxen om hur du mår så att dom kan hjälpa en att få hjälp. Det kan vara till exempel din lärare/mentor eller din skolkurator eller en vuxen du har tillit till. Om det känns som att du behöver hjälp akut och snabbt så kan du ringa till 112.

Vänliga hälsningar.

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
2023-11-26

Du är stark o du klarar dig ja vet hur de är du är alltid lika värd som alla

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!