Till Frågeplanket

Tjej, 14 år

Hur vet jag om han gillar mig tillbaka?

Jag gillar en kille jättemycket och han vet det men har lixom inte sagt något, men jag anar att han gillar mig lite tillbaka. Hur vet jag om han gör det och hur ska jag göra?

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig

Svara på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

1 kommentar

Isabell på ECPAT 2024-04-09

Hej du !
Vad fint att du hittat hit till vårt frågeplank!
Du berättar att du gillar en kille, och du misstänker att han gillar dig tillbaka men du vet inte säkert eftersom han inte sagt något. Du undrar nu hur du ska få reda på det.

Vad härligt att du hittat någon du tycker om!
Det är alltid lite extra pirrigt sådär i början när man inte vet säkert vad den andre känner. Ibland kanske det bästa bara är att berätta rakt upp och ned att man tycker om en person, då kanske den andre vågar berätta vad hen känner också.

Det vi på ECPAT arbetar med är att stödja barn och unga under 18 år att få hjälp, stöd och kunskap om nudes, sexuella övergrepp, hot och kränkningar på nätet eller IRL. Vi kan också, i vissa fall, hjälpa dig att ta ner nakenbilder/filmer som har spridits. Har du några frågor eller funderingar kring detta så får du gärna höra av dig till oss i vår stödlinje, där är du anonym!
Ta hand om dig !

Gör mig arg Gör mig arg
Gör mig ledsen Gör mig ledsen
Gör mig glad Gör mig glad
Känner igen mig Känner igen mig