Tjej, 16 år 2/6/2024
Lyft upp

Expose

Jag skulle gå in på en slagsmåls sida för att kolla för min kompis sa att de va några vi va bekanta med där, när jag kom in så såg jag att de inte bara va slagsmål utan exposes på människor med med massa UNGA personer jag mådde så dåligt av att se alla bli så uthängda med namn och bild och va så orolig att mina bilder skulle komma fram …

Finns här för dig

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentar

Madelaine på ECPAT 2024-02-06

Hej! Vad fint att du hittade hit till frågeplanket.
Du skriver att du skulle gå in och kolla på slagsmål på ett Exposekonto men väl där såg du att flera unga personer blivit uthängda med namn och bild. Du mår nu dåligt och är orolig för att dina bilder ska dyka upp där.
Det är inte okej att hänga ut personer på ett Exposekonto utan deras samtycke. Det kan vara bra att anmäla exposekontot som hänger ut personer. Du kan även komma in i vår chatt här, så kan vi prata och hjälpa dig mer med det här. Det kan vara skönt att prata med en vuxen som du känner dig trygg med, om det som du har sett och om hur du mår.

Ta hand om dig!

Gör mig glad
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig
kommentera
Ställ din fråga!