Kille, 8 år 2/15/2023
Lyft upp

Att vara gay

Jag hatar att jag är gay

Finns här för dig 3

Kommentera på frågan här

Ditt svar kommer först granskas av ECPAT där vi även ser till att ingen personlig information finns med, för att säkerställa att du alltid förblir anonym. Ditt svar publiceras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Skicka

Kommentarer

Caroline på ECPAT 2023-02-24

Hej!

Du berättar att du hatar att vara gay, så ska man inte behöva känna, man har rätt att älska vem man vill!
När något känns jobbigt kan det kännas skönt att prata med någon. Det kan vara en vän, en förälder, en lärare eller en kurator exempelvis.

Du får också gärna chatta eller ringa till oss.

Våra öppettider är:
Måndag-torsdag 17-22
Fredag 15-20

Chatten hittar du här
Vårt telefonnummer är: 020 112 100

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen
Gör mig arg 1
Finns här för dig
kommentera
2023-08-20

Det är helt naturligt att vara gay, men jag förstår att du känner dig utanför och så ibland. Jag har ganska nyss upptäckt att jag är bisexuell och det kan vara rätt jobbigt. Men du, jag brukar titta på TikToks med hashtagarna #lgbtq+ och #pride ibland och det kanske låter fånigt men det gör typ att jag känner mig bättre för att jag typ känner att jag är del av någonting och det finns många andra i samma situation, och man ser att det inte är så ovanligt ens. Visste du att 1/10 personer är homosexuella? I en klass med 20 pers så är ungefär 2 gay. Inte så ovanligt som man tror! Och sen kan ingen hjälpa med vissa saker, som när jag känner en massa tvekan men ingen kommer undan med att vara glad hela tiden, inte ens heterosexuella personer.

Gör mig glad 1
Gör mig ledsen
Gör mig arg
Finns här för dig 2
kommentera
Ställ din fråga!